CHECKA JAKEN: SIMON GÄRDENFORS

  • 170 KR
  • Förköp

OBS: Åldersgräns 18 år på detta arrangemang. Endast 140 biljetter!

Tider:
18:00 Insläpp/bar/kök
19:00 Musikquiz
20:00 Showstart

Pris: 170 kr

Biljetter:
https://billetto.se/e/checka-jaken-simon-gardenfors-biljetter-868110

SIMON GÄRDENFORS
Den ständigt aktuelle och provocerande Simon Gärdenfors är en mångsidig multitalang. Han har utmärkt sig som serietecknare, rappare i gruppen Far & Son, TV-personlighet, och framför allt som en framgångsrik stand-up-komiker. Mellan 2020 och 2022 turnerade Simon med föreställningen ”Uppvigling & Förledande av ungdom,” där han tillsammans med Anton Magnusson blev nominerad till Årets Föreställning på Svenska Stand Up Galan 2022.

DANIEL STRÖMBERG
Hemmasonen som värmer upp på Checka Jaken under säsongen vann humortävlingen Bungy Comedy 2015 och har sedan dess fortsatt underhålla på scener över hela Sverige. Daniel har gjort sig ett namn genom Teater Vanhedens produktioner där rollen som Fröberg i ”Avdelning 44 – En Vanföreställning” kanske gjort mest avtryck.

OM CHECKA JAKEN
Checka Jaken är humorgruppen Teater Vanhedens förlängda arm där arbetet för att roa och underhålla nu får en naturlig fortsättning i rockklubben Pipelines klassiska lokaler. Med Checka Jaken får Sundsvall en förstklassig stand up-klubb som andas Misfits och Ramones.

Fler evenemang

Se alla evenemang