Pipeline har en ny hemsida! ~

Efter många år av haltande dog vår gamla trotjänare pipeline.y.se för lite drygt 2 år sedan. Sedan dess har vi endast kommunicerat via facebook. Men nu är vi äntligen igång(!), med en helt ny hemsida: pipelinesundsvall.se.

Till att börja med vill vi framhålla vår tacksamhet till Alexander Wallin som lagt ner ett jättejobb på det här. Det gör vi genom att be er kolla in hans grejer (http://alexanderwallin.com/) samt att ni bör checka in hans musikprojekt: Skegg Eklektro!

Arkivet

En ny funktion på hemsidan är Arkiv, det fanns förvisso på den förra sidan också, men den här gången sträcker den sig ÄNDA bak till 1/9 1973, det vill säga det absolut första arrangemanget föreningen genomförde. Du kan med andra ord själv kolla vilka band som spelat hos oss under dom här 40 åren. I framtiden när tiden finns kommer det förhoppningsvis att finnas lite info om alla band som spelat här, tidningsartiklar från evenemangen och andra intressanta saker. Arkivet kommer helt enkelt bli en kulturskatt framleds. Observera att inte exakt alla arrangemang finns med, men dom allra flesta ska finnas!

Vad mer är nytt?

Vi blickar inte bara bakåt. Nytt är också att våran banner på startsidan är bilder från Instagram taggade med ”pipelinesundsvall”, att våran Facebook-feed syns direkt från hemsidan och en enklare blick över hemsidan än vad som tidigare varit möjligt, med mera.

Vi återkommer när har fler nyheter att dela med oss av så tills vidare: Gilla oss på Facebook, följ oss på Instagram, lös medlemskap och håll koll på våra kommande evenemang!
Ses!

// Pipecrew


Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.