Nytt år och nya konserter, 2014 here we come! ~

Ja, det nya året är här sedan en vecka tillbaks. Vi har redan genomfört årets första arrangemang i och med Brugden och Klabbes Bank förra fredagen, vilket var en mycket bra start på 2014!

Sedan dundrar vi vidare genom att välkomna SPELA SNABBARE till Pipelines lokaler, en ung arrangörsförening som tidigare hållit hus på Stadshuset men som fram över kommer arrangera hos oss på Pipeline den 24 januari, HÄR hittar ni evenemanget till det!

Ett annat evenemang som vi gjorde officiellt idag är The Confusions & Grande Roses den 1 februari. En kväll som vi tror kan bli något utöver det vanliga!

Annars är det mycket annat som är på gång och vi hoppas kunna göra ännu fler kvällar officiella under kommande vecka, sedan kommer vi (om allt går som tänkt) också ha två större evenemang som nog skulle passa bättre under benämningen minifestivaler, mer info om det kommer säkerligen…

Vi vill också passa på att påminna om att vi har lunchöppet Måndag – Fredag, 11.00-14.00 för alla hungriga studenter/working class heroe’s där ute.

Ja, som ni märker är mycket på gång och 41-åringen har minsann ingen åldersnoja, under tiden ni väntar på fler nyheter föreslår vi att ni ”subscribear” vår spotify-playlist där ni kan lyssna på alla Pipeline-aktuella band och artister!

Vi ses!


Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.