Hej då 2015! Hej 2016! ~

2015 var ett fantastiskt Pipelineår med 2 utsålda konserter, ett otroligt lyckat och växande Block Party och en hel drös lyckade mer eller mindre smala spelningar med fantastiskt bra band!

Tvåtusenfemton är ett år som går till Pipelinehistorien som ett väldigt framgångsrikt år, våra två återkommande evenemang (Sundsvall Mot Rasism & Sundsvall Block Party) växte till sig sina respektive andra år och blev ännu mer uppskattat, omtalat och välbesökt.

Metalgiganterna At The Gates tog med sig uppstickarna Tribulation och godkände lokala Gluttony som support och tillsammans lyckades dom med det vi i föreningen länge trott varit omöjligt, att sälja ut våra vackra lokaler! Fyllt till bristningsgränsen gungade dom svettiga lokalerna så det knakade i fogarna, att besökare dessutom åkt från både Alaska och Florida för att få se konserten hos oss gör oss ju inte mindre stolta direkt.

Tiden gick och det blev dags för Sundsvall Block Party där besökarna kom från hela landet och visade att behovet av en genreöverskridande festival byggt på mycket kärlek och liten yta finns och att vi borde satsa på ett tredje år, vilket vi kommer göra!

Och sen, precis när löven började ändra färg och hösten drog in över stan så fick vi besök av den eftertänksamma stormvinden bob hund! Det andra bandet som i år visade att det inte alls är omöjligt att sälja ut det här stället, minst lika varmt som i maj när At The Gates var här och självklart en lika euforiskt lycklig publik och kompetent band som visade att man behärskar en tight klubbscen lika bra som en stor festivalscen.

Vi vill med detta tacka samtliga band, medlemmar, bokare, utomstående arrangörer, studieförbund och självklart ni viktigaste: alla besökare! TACK för 2015!
Nu blickar vi framåt mot årets första arrangemang med Den Svenska Björnstammen 29 januari och redan imorgon kommer vi kunna släppa ett nytt evenemang för våren 2016! Heads up! Skriv in 26 mars i kalendern!

Nu kör vi!

/ Pipecrew

Foto: Ylva Carlsson


Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.