VARNAGEL + TRALLSKRUV + ILL JILL

  • MEDLEM 150 KR, ORDINARIE 200 KR, MEDLEM 13-21 ÅR 50 KR
  • Förköp

Vi bjuder på en riktig trallsmäll från två av landets förnämsta punkband: Varnagel och Trallskruv! Som support denna afton har vi inga mindre än Ill Jill, ett nystartat Sundsvallsband med fyra erfarna punkprofiler!

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 Ill Jill
21:00 Trallskruv
22:00 Varnagel

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 150 kr
Ordinarie: 200 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljett HÄR:
https://billetto.se/e/varnagel-trallskruv-biljetter-1017007

VARNAGEL
Varnagel föddes ur 90-talets svenska punkvåg och har sedan starten 1999 utvecklat ett omisskännligt eget sound av energisk och spetsig trallpunk. Under 00-talet släppte Stockholmsbandet skivor på Kamel Records, Second Class Kids och Beat Butchers, medverkade ett par gånger på samlingsskivserien Definitivt 50 spänn, samt gjorde svettiga spelningar land och rike kring. Bandet lade ner fanan 2008, för att återuppstå 2021. Hösten 2024 är Varnagel aktuella med sitt femte album – ”Opium för folket” (LP/digi Beat Butchers, CD Beat Butchers/japanska Waterslide records). Så, dags att knyta näven, snöra dansskorna och ladda revolutionsvrålet folks!

Varnagel på Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/2KKw6petTdVXfurcaHZ9rs?si=ErFHHCAKTAGNQNGT09zvUQ

TRALLSKRUV
Sveriges i särklass snabbaste dansband!
Med Trallskruv på scen blir det både ostyrigt och svänger ordentligt. Det här är trallpunk från Stockholm, kvalitetstämplad av trallpunksnestorn Mart, med låtar om Foliehattar, Dickpicks och Rosa Blend. Det här är ett band man bara inte får missa. När Drängen, Svensson, Farbror, Empacoolboy_90 och Pråper drar igång står ingen still. Alla älskar Trallskruv, vare sig de vet om det eller inte.

Trallskruv på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4XIg7phBxKa77OOkkdvGGg?si=Y26j6Dr4SY-K5RY63jBLUw

ILL JILL
– Girls and queers to the front!
Vi blandar trallpunk, riot grrrl, hardcore och C86 till något vi kallar queercore. Det blir argt, svettigt, stämsång och jäkla skoj! Vi har alla rötter i Sundsvalls musikliv men det här blir första gången vi spelar tillsammans. Missa inte den här spelningen och chansen att sen kunna säga att du var där.
Don’t be square, be a flare! // Lia, Lisa, Ida och Olle

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang