VÅRAVSLUTNING: Sir Reg + Satan Takes A Holiday + Nionde Kretsen

  • MEDLEM 200 KR, ORDINARIE 250 KR, UNGDOM 50 KR
  • Förköp

Lördagen den 25 maj slår vi på den stora trumman och ställer till med en hejdundrade säsongsavslutning! Utifrån har vi plockat in några av Sveriges bästa liveband, de irländska folkpunkarna Sir Reg samt den explosiva rocktrion Satan Takes A Holiday! Som lokal support har vi satt det fenomenala punkbandet Nionde Kretsen som gjorde sin livedebut på Höst i Punksvall 2023.

Tider:
19:30 Dörrar/kök/bar
20:00 Nionde Kretsen
21:00 Satan Takes A Holiday
22:30 Sir Reg

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 200 kr
Ordinarie: 250 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén

Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter här:
https://billetto.se/e/varavslutning-sir-reg-satan-takes-a-holiday-och-nionde-kretsen-biljetter-947941

SIR REG
SIR REG, med den irländske sångaren Brendan Sheehy i spetsen, spelar en energisk punk med både fiol och mandolin i ensemblen. Texterna är oftast politiska och med senaste albumet ”Modern Day Disgrace” tar de sig an världens orättvisor och elände. Budskapet till trots – SIR REG är ett band som får dig längta efter en kall och ett dansgolv!

SATAN TAKES A HOLIDAY
Ett av de mest spännande banden i Sverige just nu är Satan Takes A Holiday. Sedan debuten 2009 har de bl.a hunnit ytterligare fyra album, spelat tillsammans med KISS på Friends Arena, haft ett tiotal singlar på P3s spellista och spelat över hela Europa inför en växande publik. Vill ni se ett band som verkligen ger allt på scen och inbjuder till svett, öl och bara rolig rock´n roll så ska ni kolla upp Satan Takes A Holiday.

NIONDE KRETSEN
Nionde Kretsen är en trio ifrån Johannisberg. Bandet bildades runt Halloween 2022, med tanken om att låta tung som Poison Idea, Cool som The Cramps och Poppig som Real Tears,
Men det blev ju såklart någonting helt annat i slutändan. Så kom till Pipeline i god tid och bilda dig en egen uppfattning!

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang