THUNDERMOTHER + KILL! KILL! PUSSYCAT! + JETBONE

  • Entré: 100:- medlemmar / 150:- icke medlemmar

Thundermother startade sommaren 2010 i Växjö när gitarristen och skåningen Filippa Nässil ville spela Rock’N’Roll efter ha slutat sitt band. Med drömmar och visioner och ”Shoot to kill” nynnandes i huvudet startade hon Thundermother. Hon flyttade till Stockholm för att uppnå sin dröm. Hon hittade sin partner in crime Giorgia Carteri i Stockholm som också följt sin dröm att hålla på med musik, ända från Italien till Sverige. Efter lite olika prövningar med andra musiker hittar de tillslut rätt människor med rätt motiv och Rock’N’Roll i hjärtat. Tilda Stenqvist på trummor från Karlstad, Linda Ström från de småländska skogarna och Clare Cunningham född och uppvuxen på Irland. De har skoj, och det märks på scen. Äkta glädje och Rock’N’Roll, menat ända från märgen. Hårdrockstjejer från hela världen, nu enade för att göra en enda sak; att lira tillsammans och åka ut på vägarna. Bandet har spelat på såväl Sweden Rock Festival, Metallsvenskan och Musikhjälpen. Nu kommer dom till Sundsvall och Pipeline för att visa var skåpet ska stå!

 

Kill! Kill! Pussycat! är en energisk rockkombo bestående av fem garagerockare från den lilla byhålan Ånge. Bandets högoktaniga rock ’n roll attityd kan jämföras med akter som The Ramones, Mc5, The Hellacopters och Motörhead.

Orkestern startade med en explosion år 2010 tack vare deras första video “Robot Girl”, därefter var isen spolad för Ånges rockkatter.

K!K!P! har under deras snart fem år släppt tre singlar, fem musikvideos, debutalbumet “Death From Above” och turnérat flitigt i både Sverige och europa. I mars flyger Kill! Kill! Pussycat! till USA för att representera Sverige i en av världens största musikfestivaler: South by Southwest i Austin, Texas. För tillfället skriver bandet nytt material som kommer att spelas in och släppas under tidiga 2015.

De band som haft oturen genom åren att kliva på scenen efter K!K!P! vet att det är en omöjlig uppgift att axla. Kill! Kill! Pussycat! lämnar alltid publiken mörbultad, överkörd och lycklig!

 

Jetbone: ”Om det inte gungar och rullar får det va”
Jetbone är Soul n’roll-blues & rock nedkokat av fem unga män från Sundsvall. Bandet började lira under 2007 och har alltså snart ett decennium i ryggen av otaliga timmar i replokalen, nära 200 gig, från festivaler till ungdomsgårdar. Bandet har turnerat i Ryssland, Spanien, England, Baltikum och självklart runt om i Sverige. 2012 släppte de sin första fullängdare på vinyl och CD. Före och efter det har bandet släppt en del singlar och videos och har under 2014 arbetat med sin nästa platta.
Jetbone är ett mycket kompetent rockband med två leadgitarer, två leadsångare och det nuförtiden ovanligt förekommande Honky Tonky piano.
Från att ha varit ett energiskt, actionhårdrockband, har Jetbone utvecklat sin egen sida och nästa platta som släpps under 2015 kommer att bli något speciellt!

Fler evenemang

Se alla evenemang