THOMAS STENSTRÖM + TRIBE FRIDAY

  • 150:- för medlemmar / 250:- för icke medlemmar

Pipeline är väldigt glada över att kunna hälsa Thomas Stenström tillbaks. Senast han var här blev det nästan lapp-på-luckan.

Med ett nytt album precis färdigt ger sig Thomas Stenström ut på en lång turné 2017.
2014 var året då Thomas Stenström slog igenom stort hos Svenska folket. Albumet Fulkultur fick guld och singeln Slå mig hårt i ansiktet skar som en kniv genom alla lager. Rakt genom allsångshäftena, indieklubbarna, karaokemaskinerna, barnen på skolavslutningarna till och med granskningsnämnden fick en anmälan.  Sedan dess har Thomas spenderat ett knappt år i studion med vännerna David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling, nya albumet Rör inte min kompis släpps 20 januari. Skivan är en tillbakagång till rötterna men samtidigt 100 steg framåt. Det är rocklåtar som vilar stadigt mot hemstaden Uddevallas gator men hela tiden med en kall hand i nacken som stör.

 

Tribe Friday är bandet vars euforiska uttryck sätter standarden för allt vad Norrländsk indiepop kan och borde vara. Det är dansande rytmer, trallvänliga melodier, smutsiga gitarrer, ärliga texter och intensiva liveshower.

Fler evenemang

Se alla evenemang