*INSTÄLLT* THE CONFUSIONS + GRANDE ROSES

  • 80/ 120:-

Spelningen med The Confusions och Grand Roses måste tyvärr ställas
in pga av sjukdom. Spelningen med desssa band kommer dock att bli av vid ett senare tillfälle under våren. Håll utkik efter nytt datum!

mvh Pipeline, The Confusions & Grande Roses

 

Med en ny singel “It´s So Quiet, It´s So Cold” är nu Sundsvalls egna indiehjältar The Confusions tillbaka! Under 2014 kommer bandet att släppa flertalet singlar och ett helt nytt album. Det var två år sedan bandet gjorde en officiell klubbspelning men nu är det dags igen på favoritscenen Pipeline. Lördag den 1 februari spelar The Confusions tillsammans med det fantastiska The Grande Roses (Östersund/Stockholm).

The Confusions har gjort allt, varit signade av indie och majorbolag, hyllats av den brittiska musikpressen och blivit nedskrivna av lokaltidningarna, turnerat runt om i världen, haft en skum amerikansk manager, varit med om en säljflopp för att sedan få en MTV-hit.

Lyssna här!

Grande Roses startades i Duved 2003 och är enligt egen beskrivning ett post-apokalyptiskt rockband och liknande Gun Club, National och Union Carbide Productions. Efter fyra EP:s, varav den senaste spelades frekvent i P3 – albumdebuterade senare Grande Roses med den kritkerhyllade plattan ”Disease” och Grande Roses hör till ett utav av Sveriges mest hyllade band just nu.

Lyssna här!

Fler evenemang

Se alla evenemang