THE BABOON SHOW + BURNT SIENNA + KILL! KILL! PUSSYCAT

The Baboon Show, kända som Sveriges bästa liveband gör en av få Sverige-spelningar under releaseturnén i Sundsvall! Värmer upp gör röjiga Hellacopter-rockarna från Ånge Kill! Kill! Pussycat!.  

THE BABOON SHOW
The Baboon Show är en av de absolut hetaste punkrockakten som Sverige någonsin spottat ur sig. I den kvinnliga smått rabiata frontsångerskan ser man Johnny Rottens blick, en ”in your face”-attityd som det smäller om. I musiken hör av man en hybrid av gammalt och nytt i ett, som en legering av en ädel och en oädel metall, som glimmar i spotlightens ljus.

The Baboon Show är tillbaka med nytt album och en fullproppad agenda. 30 januari släpper det mytomspunna bandet sin nästa fullängdare,”People´s Republic of the Baboon Show formerly known as Sweden” under sin releaseturné gör dom endast tre gig i Sverige (inklusive Sundsvall).

KILL! KILL! PUSSYCAT
Ångebandet Kill! Kill! Pussycat har gjort stor succé med sin raka, energiska rock n roll. Bandet har tagit över Itunes, youtube och fjol vann de överraskande “Svensktoppen nästa!” För ett par veckor sedan släppte bandet en video till singeln “Living Disease” och debutalbumet ”Death from above” kommer inom kort!   Saknar du också The Hellacopters? Det behöver du inte längre göra.

BURNT SIENNA
Burnt Sienna bildades mitt i kolsvarta vintern 2011, född ur toktristess och en önskan om att slå sönder lite grejer. Musiken är tung och catchig, och scenshowen tenderar att dra åt det svettdrypande och bröliga hållet. Senast spelade Sienna på gatufesten, och har även härjat i bland annat Umeå och Stockholm. Öldoftande gung utlovas, missa inte!

Entré: Pipelinemedlemmar: 80:- / Icke Medlemmar: 100:-

Fler evenemang

Se alla evenemang