TERRIBLE FEELINGS + ALTERNATIV MUSIK UTANFÖR ÅNGE + BLITZKRIEG BLUES

Den 2 mars smäller det högt på Pipeline! Det Manifest-nominerade och kritikerrosade pop-punk bandet Terrible Feelings kommer och visar vart skåpet ska stå!

“Med musik och texter rotade i 70-talets djävulsdyrkande hårdrock och 80-talets mest svårmodiga new-wave, spelar Terrible Feelings en sinnrik och moloken blandning av powerpop och punk.
Efter oändliga diskussioner angående estetik, lyrik och musiksmak valdes Terrible Feelings som det mest passande namnet på projektet som påbörjades någon gång under sen…sommaren 2009 i Malmö. Bandet må härröra från en evigt blomstrande punkscen, men Terrible Feelings representerar mer än så.

I april 2012 släpps Shadows, Terrible Feelings debutalbum. Alstret spelades in i Tambourine Studios i Malmö under januari 2012. Samproducenten Erik Sunding sporrade bandet till att använda mer än tio olika gitarrer och förstärkare, en knasig violabas spelad genom en massiv 70-talsrigg, gamla trasiga trummor, farfisa, hammond, piano och massor av fräsig percussion. Resultatet är tolv ganska olika låtar, alla sammanbundna av en och samma föreställning: att vandra hand i hand gentemot en ödslig framtid.”-Malmöfestivalen.

Alternativ musik utanför Ånge

Det är inga konstigheter med vad David, Pelle, Peter och Jerker vill. Finns det elektricitet, musikutrustning och en publik så står kvartetten där och är redo att spela sina låtar. De har ingen uttänkt stil eller utmejslat sound. Det är två gitarrer, sång, bas och trummor som skramlar fram ett gäng poplåtar.
Vi är AMUÅ och vi spelar för att det är så jävla roligt.

Blitzkrieg Blues är ett hårdrocksband vars mål är att bjuda på en kraftfull show. Denna trio är fulladdad med energi och vilja!
Hjärnorna bakom detta projekt är Simon Holmström på gitarr/sång, Jonatan Eriksson på elbas och Jacob Lindström bakom trumsetet.

Fler evenemang

Se alla evenemang