Never Ending December + Imber + A New Way To Flavour

NEVER ENDING DECEMBER som gick skilda vägar 2010 har nu hittad vägen tillbaka till musiken! Med nya två nya medlemmar, ny stil och två år till på halsen vänder de nu blicken framåt för att möta världen med storm. Bandet har efter två månaders hemlighetsmakerier i replokalen jobbat hårt och släppt en EP, singel och även en musikvideo. Bandet beskriver själva sin genre som storslagen emotionell rock med influenser av hardcore.
Bandet har bjudit in sina personliga favoritband för att fira sitt skivsläpp!

A NEW WAY TO FLAVOUR är ett tight, energiskt och professionellt liveband som ständigt attraherar nya fans i alla åldrar: kombinationen av hitvänliga, melodiska refränger och skoningslös metal tycks vara ett vinnande koncept. Ständigt med blickarna mot den amerikanska hardcore/metaltraditionen. Bandet trycker hårt på Norrlands-imagen utan att göra det till en gimmick och har gjort en uppsjö med livespelningar. De har bland annat spelat på festivalerna Storsjöyran, Sundsvalls Gatufest, Skogsröjet, Mayday Moshpit och Tyresö Metalfestival. Killarna vann också den stora Sensus-tävlingen Manifest On Tour och fick äran att öppna Manifestgalan 2011 på Nalen i Stockholm.

IMBER är ett uppmärksammat metalband från Stockholm bestående enbart av kvinnliga musiker. Rötterna i metal och grunge ger ett sound som är en mix av brutala riff, sväng och flygande melodier. Sedan starten 2009 har de spelat på större festivaler och flera turnéer ute i Europa. Saker är på väg att börja hända för bandet som redan har fått ett par skivkontraktsförslag. Just nu är de i slutfasen av lanseringen av sin debutplatta med producenten och låtskrivaren Per Aldeheim.

Fler evenemang

Se alla evenemang