Onsdagscafé @ Wivex: Christopher Thörnlund Johansson

Pipeline och Wivex bjuder in till höstens nionde Onsdagscafé 2012, rym från höstrusket några timmar, kom in i värmen, ät en delicatoboll och ta en kopp kaffe!
Under något års tid har en tanke funnits inom Christopher Thörnlund Johansson(Godless Glenn and the AstroZombies) att någon gång göra ett framträdande av lite mer stillsam karaktär och med en mjukare stämma än vad han i vanliga fall sjunger med. Att vilja göra något helt annat för att testa sig själv. Efter en lång tid av grubblerier har han nu lyckats kanalisera vad han vill göra och stunden är nu kommen då det är dags att göra det där framträdandet.
För knappt ett år sedan flyttade Christopher till en gammal fäbod utan elektricitet och vatten för att komma närmare naturen och utveckla sig själv. Ett försök att ta reda på vad som verkligen är viktigt. Nu tar han med sig en del av sitt hem, Fridstaden, till Onsdagscafé där han tillsammans med Petter Melander(Rännstensorkestern) bjuder på välkända låtar med någon anknytning till naturen och som i något mått berättar det Christopher kommit underfund med under sin tid i fäboden. Låtar som inspirerat och som inspirerar.
Självklart får vi en mysig och stämningsfull kväll!

Fler evenemang

Se alla evenemang