MOLOKEN + RIGAMORTEM + CHAOS IN CONTROL

  • MEDLEM 150 KR, ORDINARIE 250 KR
  • Förköp

Tider:
19:00 Insläpp/bar
19:30 Chaos In Control
20:15 Rigamortem
21:00 Moloken

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem 150 kr
Ej Medlem 250 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén

Köp medlemskort för 2023 HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter HÄR:
https://billetto.se/e/moloken-rigamortem-biljetter-784878

Som KLUBBHJÄLTE kan du givetvis köpa biljetter till medlemspris!
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Bli klubbhjälte här:
https://billetto.se/e/klubbhjalte-biljetter-802931


MOLOKEN
Moloken är äntligen tillbaka på Pipeline! Senast bandet besökte oss var 2016, då de turnerade på deras hyllade album ”All is Left to See”. Bandet har sedan dess släppt den fantastiska plattan ”Unveilance of dark matter” (2020), och senare i år släpps en ny platta via The Sign Records.

Moloken har gjort över 160 spelningar runt om i Europa, och har turnerat tillsammans med band som Cult of Luna, Kongh och This Gift Is A Curse. Bandet firar i år 15 år som band vilket lämpligt nog sammanfaller med Pipelines 50-årsjubileum.

Räkna att deras drabbande, nattsvarta och unika blandning av doom, black, death, sludge och hardcore kommer att ringa dina trumhinnorna lång tid efter detta gig.

Vi såg ett taggat Moloken på Gefle Metal sommaren 2022 och kan lova att det kommer att bli en metalupplevelse utöver det ordinära.

Moloken kommer kvällen till ära att lotta ut två CD och två vinyl-ex av ”Unveilance of dark matter” – det enda du behöver göra är att köpa en konsertbiljett (OBS: förköp) så är du med i utlottningen!

RIGAMORTEM
Rigamortem är en ung, hungrig metaltrio från Sundsvall som kommer att göra sitt yttersta för att värma publiken denna ruggiga kväll i mars. Räkna med fullt ställ!

CHAOS IN CONTROL
Chaos In Control är ett nytt, svängigt dödsmetalband från Norrland. Bandet bildades 2022 och repar stenhårt för att göra det tunga tyngre! Bandet består av Hugo på trummor, Gunnar på leadgitarr, Oliver på bas/sång och Adam på rythmguitar. In och lyssna på deras rykade färska inspelningar på Soundcloud – återväxten i metalscenen ser minst sagt lovande ut!
https://soundcloud.com/chaosincontrol-974993108


Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.


Hitta hit:
Pipeline Sundsvalls Musikforum
Kyrkogatan 6
852 31 Sundsvall
kontakt: info [a] pipelinesundsvall.se

Fler evenemang

Se alla evenemang