MAHOGNYUTSLAGET + YTMO + VARGAVINTER + KAPTEN KID & DET OÄNDLIGA SOMMARLOVET

KAPTEN KID & DET OÄNDLIGA SOMMARLOVET
Det Umeå-baserade bandet Kapten Kid & Det Oändliga Sommarlovet spelar rock på svenska med medryckande låtar och kvicka texter. Eller som det en gång beskrevs inför en festival i Norrbotten: ”Pop-epos med skamlöst vräkiga gitarrsolon”.

YTMO
YTMO består av Magnus Lind på gitarr och sång, Niklas Gustafsson på bas, Viktor Meidal på trummor och är en Stockholmstrio som spelar indiepop/rock. I vår spelar de in en ny EP i Sundsvall.
VARGAVINTER
Vargavinter startade som ett coverband november 2012 med namnet Upon The Verge men märkte ganska snabbt att de redan från början hade potential till att skriva eget. Namnbyte och nya låtar skrevs i början av 2013.
Med influenser av band som Mumford & sons, Two door cinema club, med mera skapar de en akustisk tillvaro med ett folkpoprockigt sound
Medlemmarna är alla bosatta runt sundsvall och har tidigare spelat i olika hårdrock och metalband.
Vargavinter består av Marcus Jonsson på sång och piano, Linus Östlund på gitarr och sång, Ivar Cedergren på Bas och körsång samt Martin block på trummor och körsång.
MAHOGNYUTSLAGET
Mahogny-Utslaget är en fusion mellan jazz, rock, tv-spel, fuzz, färgsprakande oljud, vidsträckt reverb, mandelkubb och badplatser som övergivits för längesedan.

Fler evenemang

Se alla evenemang