INDUSTRIAL MENACE + RARING + JAERNSLAG + REPARTURE

  • 50:- för medlemmar / 70:- för icke medlemmar

Pipeline bjuder en till en Norrlandskväll med band från Sundsvall, Härnösand, Ånge och Luleå!

REPARTURE är ett nytt rockband bestående av medlemmar från flertalet erfarna Sundsvallsband. Med ett sound som hämtar inspiration från arenarock och storslagen pop vill Reparture sprida sin musik ut i världen och samtidigt sätta Sundsvall på kartan. Efter flertalet singelsläpp i höst är bandet redo att ge sig ut på scenerna.

JAERNSLAG är svaret på punkens böner om återuppståndelse, vi är 4 killar från Ånge som gillar att kuta upp på scen, bränna igenom egenskriven rock/punk och sen kuta förbi alla fansen för att gå o käka pizza.

RARING: 23 oktober släpptes Rarings första och hittills enda singel med en lång lista med namnkunniga musiker och producenter i ryggen. Men Rasmus Winblad och Anton Nyström, som utgör Raring, ”vill helst inte namedroppa i all oändlighet” som de själva säger.
Samtidigt går det inte att bortse från vilken tyngd det faktiskt finns bakom nystartade Raring. Henrik Oja (Säkert! mfl) har mixat materialet, de medverkande musikerna finns att hitta i Matti Alkbergs tusen olika projekt, Magnus Ekelund & Stålet, Eterkropp, och Üni Foreman. Själva har Rasmus och Anton lång erfarenhet som musiker i bland annat Södra Sverige och Hamngatan.
Raring är din gamla, smutsiga, jeansjacka som du inte brytt dig om att tvätta. Och det är därför du älskar den.

INDUSTRIAL MENACE är ett 5-mannaband ifrån Härnösand och Sundsvall. De spelar indie/alt-rock med influenser från hela musikscenen, och låtar som mestadels handlar om samhällsfrågor såsom rasism och skönhetsideal. Bandet släppte just sin debut-EP vid namn ”For Financial Reasons”, och kommer nu till Pipeline för en garanterat röjig och intensiv spelning.

Fler evenemang

VIRGIN BOYS

  • GRATIS för medlemmar upp till 21 år!
Se alla evenemang