ELIN LINDSTRÖM + LOVIS + AMANDA LOVEVIND

  • 0:- för Pipelinemedlemmar / 20:- för icke Pipelinemedlemmar

Pipeline bjuder tillsammans med Lova Hänström och Sensus in till en helkväll som vi kan garantera kommer bli väldigt mysig.
Varmt välkomna!

 

ELIN LINDSTRÖM har spelat gitarr sedan gymnasiet och har tidigare varit gitarrist i bland annat bandet Storma. I juli 2017 gjorde Elin sin solodebut genom att släppa sitt första album ”Krossa din barndom”. Elins musik kan beskrivas som en blandning av blues och rock med gitarren som huvudrollsinnehavare.

LOVIS ÅKERSTRÖM har tidigare varit en del av flera olika konstellationer men våren 2016 bestämde hon sig för att börja skriva och spela på egen hand. Sedan dess har hon spelat under eget namn och hunnit med flera turnéer både inom Sverige och utomlands. Lovis musik är en blandning mellan gammalt och nytt och hon brukar beskriva sin musik som en cirkus med jazz-soul-pop influenser. Hennes musik har jämförts med artister som till exempel Adele och Miss Li.

LOVEVIND från Sundsvall spelar allt från Metallica till Cornelis på både gata och ålderdomshem. Ikväll får vi se henne själv med akustisk gitarr. Bäddat för intim spelning!

Fler evenemang

VIRGIN BOYS

  • GRATIS för medlemmar upp till 21 år!
Se alla evenemang