DOM FÅR ALDRIG OSS HELLER – en kväll för Micke Blomqvist

  • OBS: INSLÄPP 18:00

DOM FÅR ALDRIG OSS HELLER – en kväll för Micke Blomqvist

Pipeline arrangerar, i samarbete med Close-Up och Debaser, en stödgala till alla som inte hann köpa biljetter till stödgalan på Debaser i Stockholm.

Asta Kask var ett av de första banden som spelade i våra lokaler på Kyrkogatan 6, har en given plats i våra punkhjärtan och det känns både extremt angeläget och självklart att vi bidrar även från vårt håll.

Vi riggar upp projektor och livestreamar hela kvällen i konsertlokalen – så nära konsert du kan komma utan att vara på plats. Vi hoppas att ni är generösa i den frivilliga entrén och handlar friskt i både café och bar, där 100% av vinsten går till Mickes insamling.

Läs mer om kvällen, texten kommer från evenemanget på Debaser:
”Hyllningskväll till punklegendaren Micke Blomqvist i Asta Kask, som är döende i cancer men förvägras ersättning av Försäkringskassan – trots att han har försörjt sig som snickare och plattsättare i hela sitt vuxna liv (läs mer i länk nedan). Men när staten bryter samhällskontraktet, då tar punkscenen över! Med galan DOM FÅR ALDRIG MEJ tackar Close-Up, Debaser, Asta Kask, The Baboon Show, Charta 77 och Coca Carola för musiken och för inspirationen, samtidigt som vi samlar in ett litet ekonomisk bidrag i den svåraste av tider. Det är dags för oss att ge något tillbaka till Micke!

Micke Blomqvist grundade Asta Kask hemma i Töreboda 1977. Han drev i många år Kloakens Alternativa Antistudio, där han spelade in band som Crude S.S., Sötlimpa, Svart Parad, Asocial, The Bristles, Avskum, Rövsvett och, naturligtvis, Asta Kask.”

Artikel om Micke i ETC (upplåst):
https://www.etc.se/inrikes/doedssjuk-i-cancer-raeknas-som-arbetssoekande

Fredag 16 februari

Tider:
18.00 Dörrar/bar/kök
18:50 Coca Carola (livestream)
19:50 Charta 77 (livestream)
20:50 The Baboon Show (livestream)
21:50 Asta Kask (livestream)

Tar du dig inte till Pipeline (eller Debaser) denna afton så kan du njuta av livestreamen hemma i värmen istället. Men trevligast är ju naturligtvis om du sluter upp med oss!
Livestream: https://vimeo.com/event/4054523/embed/348a342fbb

Pris: Valfri entré (minimum 20 kr)
Ingen åldersgräns, 18+ i det separata barområdet

Fler evenemang

Se alla evenemang