Checka Jaken Comedy Club: CARL-EINAR HÄCKNER

  • 180 KR (18+)
  • Förköp

OBS: Åldersgräns 18 år på detta arrangemang. Endast 140 biljetter!

Tider:
18:00 Insläpp/bar/kök
19:00 Musikquiz
20:00 Showstart

Pris: 180 kr

Biljetter:
https://billetto.se/e/checka-jaken-comedy-club-carl-einar-hackner-biljetter-935612

CARL-EINAR HÄCKNER
Carl-Einar Häckner är en underhållare, trollkarl och komiker, clown, stand-up comedian, författare, musiker från Göteborg född i nol utanför Kungälv uppväxt i Gårdsten i Angered som uppträder i hela världen på engelska, tyska men allra helst och bäst på svenska i Sverige.

DANIEL STRÖMBERG
Hemmasonen som värmer upp på Checka Jaken under säsongen vann humortävlingen Bungy Comedy 2015 och har sedan dess fortsatt underhålla på scener över hela Sverige. Daniel har gjort sig ett namn genom Teater Vanhedens produktioner där rollen som Fröberg i ”Avdelning 44 – En Vanföreställning” kanske gjort mest avtryck.

ERIK MOBERG
Firar 10 år som komiker – han är ute och giggar med de flesta stora komikerna som Babben Larsson, Johan Glans och Jonas Gardell.
Erik driver två stand up klubbar i Umeå, varav en blev utsedd till Sveriges bästa på Stand Up galan 2022. Nu besöker han Sundsvall och Checka Jaken igen!

HENRIK FANNKVIST:
En av Sundsvalls nyaste tillskott på humorscenen, som utöver att han synts på hemmaplan, även turnerat runt i Sverige frekvent det senaste året. Främst är han dock kanske känd som ”Arvid” från ”Avdelning 44” på YouTube.

OM CHECKA JAKEN
Checka Jaken är humorgruppen Teater Vanhedens förlängda arm där arbetet för att roa och underhålla nu får en naturlig fortsättning i rockklubben Pipelines klassiska lokaler. Med Checka Jaken får Sundsvall en förstklassig stand up-klubb som andas Misfits och Ramones.

Evenemanget görs i samarbete med Sensus Studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang