PIPELINE 50 ÅR – BOKEN

Nu samlar vi 50 år av musikhistoria i en jubileumsbok om Pipeline!

STORA BOKEN OM PIPELINE SLÄPPS 19 AUGUSTI! ❤️🔥❤️🔥

Sedan sommarens slut har det tisslats och tasslats, intervjuats, fotograferats, planerats och genererats gråa hår. Men nu kan vi med orimlig stolthet äntligen presentera PIPELINE 50 ÅR – BOKEN!

En vacker coffee table-bok fullspäckad med intervjuer med både publik, artister och aktiva medlemmar under föreningens 50-åriga historia. Vi har grävt i tidningsarkiv, hyllmeter av gamla fotografier samt dokumenterat alla spelningar under hösten 2022 och våren 2023. Ett halvt sekel fyllt av lokal musik- och föreningshistoria.

För att förhandsboka ett exemplar – skapa en användare på Kickstarter och klicka därefter in dig på boken. Du kan antingen välja att hämta ut den hos oss i Sundsvall, eller få den skickad till dig. Två olika alternativ finns att välja på.

Och: du ska ju givetvis även klicka hem en FESTBILJETT när du förhandsbokar ett ex av boken. Vi ställer till med ett stort kalas på Pipeline med liveband, käk, mingel och dryck.

På scenen: Trettioåriga Kriget! Nynningen! Mögel! + fler festliga överraskningar. Festen äger rum på releasedagen den 19 augusti.

OBS: Boken trycks i en begränsad upplaga, baserad på efterfrågan. Så, vill du säkra ditt eget exemplar redan nu – förbeställ den via Kickstarter!

FÖRHANDSBOKA VIA KICKSTARTER

Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.

* obligatoriskt fält