Bli klubbhjälte – trygga Pipelines framtid! ~

Pipelines framtid är fortfarande oviss. Vi älskar lokalen vi har huserat i sedan 1985, och den är vår så länge vi kan betala hyran. Vi vill bygga upp en supporterklubb där vi genom många bäckar små blir tillräckligt starka för att själva axla lokalhyran – och där eventuella kommunala bidrag blir en bonus till vår redan fantastiska verksamhet. Vi vill inte längre lägga vår framtid i andras händer. Pipeline ska stå tryggt i ytterligare 50 år tack vare oss medlemmar!

Bli klubbhjälte här! ❤️🔥

Vad är en klubbhjälte?
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Vad får man då?
Som tack för ditt supporterskap får du en inbjudan till en exklusiv fest varje år, och möjlighet att plocka ut fribiljetter till utvalda arrangemang. För att bli en klubbhjälte måste du ha fyllt 18 år.

Facebook-gruppen
Vill du tycka till om bokningar, kommunicera med andra klubbhjältar och prata med oss på kontoret, så finns en Facebook-grupp som heter ”Pipelines klubbhjältar”. 


Nyhetsbrev

Få nyheter om allt som händer på Pipeline. Skriv in din e-postadress här under så får du nyheter direkt på mailen.

* obligatoriskt fält