TRAKDOR + STORA KROM + RANDOM AGNOSTIC

  • 50:- för medlemmar 80:- för icke medlemmar

Pipeline bjuder in till en kväll med tre band från Sundsvall med omnejd.
Random Agnostic från Härnösand, Trakdor & Stora Krom från Sundsvall.

 

2008 startades TRAKDOR och gjorde sig snabbt ett namn lokalt. Detta trots att de fyra inte riktigt hittat sitt uttryckssätt. Musikaliskt och språkmässigt provade man sig länge fram. Nu har dock TRAKDOR har hittat sitt sound och är nu ett band att ta på största allvar!

Den självbetitalade debuten är hård rock när det luktar allra bäst. Den artonde december släpptes plattan digitalt world wide, via alla etablerade streamtjänster och downloadsidor. På spotify.

Sedan tidigare har Trakdor släppt singeln Dealer of the hidden hand, som finns med på fullängdaren. Till den släppte bandet dessutom musikvideon, regisserad av Mikael Persson Kill! Kill! Pussycat, New Way To Flavour mfl).

Härnösandsbandet Random Agnostic (tidigare She Gods Of Shark Reef) bildades 2011 av ett gäng kollegor på samma arbetsplats som började spela skräckpunk med allt vad det innefattade med “corpse”-sminking i sann Misfits-anda. På senare tid har de sadlat om och spelar mer inriktat mot hårdrock. Våren 2014 spelades en EP in och följdes upp med en spelning på House of Metal i Umeå. Lyssna här!

 

Speltider:
20.00 – Random Agnostic
21.00 – Stora Krom
22.00 – Trakdor

Fler evenemang

KAINOABEL

  • MEDLEM 80 KR, ORDINARIE 150 KR, UNGDOM 50 KR
Se alla evenemang