Torsdagscafé: Chet O’Keefe (US)

Med anledning av att denna fantastiska snubbe hade vägarna förbi Sundsvall under torsdagen den 26′ September, så valde vi att toka till det och göra ett ’Torsdagscafé’ istället för våra sedvanliga onsdagar. Det är precis lika gratis att gå in, lika billigt fika men kanske ännu mysigare. Kom in i värmen!
CHET O’KEEFE
Chet O´Keefe är en klassisk amerikansk singer/songwriter. Empatin, de ljuva melodierna och humorn känns och låter ibland väldigt mycket John Prine och Guy Clark. Nerven, sorgen och melankolin andas Townes Van Zandt. Chet O´Keefes sånger är en kärleksförklaring till det anspråkslösa folket. De som utan större krav men med allehanda mänskliga defekter får det att fungera.
Chet kommer tillbaka till Sverige som trio ”John Prine-Style” och den alldeles fantastiska nya skivan ”Becasue Of You” i bagaget (släpps tidigt i september 2013). Han har genom sina många konserter som Triple Troubadour och support till Kinky Friedman verkligen hittat sin publik i Skandinavien. Många har blivit berörda och fyllda av varma känlor av sånger som Game Bird, Some Swedish Men, Somewhere North Of Here och True Love.
I samband med Rootsy Live Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang