MEZZROW + MORTALICUM + DARK REFLECTION

  • MEDLEM 250 KR, ORDINARIE 300 KR
  • Förköp

Tider:
19:00 Insläpp/bar/kök
19:30 Konsertstart

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlem 250 kr
Ordinarie 300 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u55

Köp biljetter här:
https://billetto.se/e/mezzrow-mortalicum-dark-reflection-biljetter-836144

MEZZROW
Mezzrow är tillbaka efter 30 år! Den svenska thrash metal-plutonen släppte sitt andra och nya studioalbum ”Summon Thy Demons” den 21 april via deras nya skivbolag Fireflash Records. Bandet byggde sig ett namn inom thrash metal-scenen redan under slutet av åttiotalet med sina kritikerrosade demokassetter, ”Frozen Soul” och ”Cross of Tormention”. 1990 släppte de sitt klassiska debutalbum ”Then Came the Killing” genom Active Records, ett dotterbolag till Music for Nations. Albumet anses än idag vara ett av de bästa, om inte den bästa, thrash metal-släppet från Sverige och Skandinavien.
Fun fact #1: Mezzrow spelade senast på Pipeline 1990.
Fun fact #2: En av Pipelines (tillika en av Sveriges bästa) ljudtekniker, Ronnie Björnström, trakterar numera gitarr i bandet!

MORTALICUM
Du kan alltid lita på MORTALICUM om du gillar gammaldags hårdrock av högsta kaliber. Bandet grundades 2006 av Patrick Backlund och första skivan släpptes 2010. Därefter släpptes ytterligare tre skivor fram till 2015. De har spelat i England, Österrike och på Malta och jobbar för närvarande med inspelningarna av en femte fullängdare. Detta Sundsvallsband har en förmåga att skriva minnesvärda melodier och de musikaliska influenserna är hämtade från den tyngre skolan.
Förvänta dig en välspelad hårdrocksmix av doom och heavy metal med ett jäkla sväng!

DARK REFLECTION
Melodisk dödsmetall från Sundsvall sedan 2015. Med flertalet livespelningar i ryggen och framgång med tusentals streams på sin självbetitlade EP från 2021 och ett nytt album på ingång är Dark Reflection redo att äntligen kliva upp på scenen igen och sprida sitt energetiska mörker över Pipeline och Sundsvall! Nya albumet ”Everlasting Night” släpps 8:e september!

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Fler evenemang

Se alla evenemang