DOMINO MAJESTIC + APE + RIDEAU

  • 60:- medlemmar 120:- icke medlemmar

Sundsvallsbandet DOMINO MAJESTIC (med medlemmar från bland andra Quarter Voice och Black Bay) firar musikvideosläpp på Pipeline. Två Örebroband kommer och värmer upp, APE och RIDEAU!

Vi kan utlova en riktigt bra kväll som kommer lukta svett, sand och krutrök.

Domino Majestic är ett fyra man starkt rockband som med hes whiskeyröst och egensinniga texter blandar influenser från öst och väst. Det är americana med balkanvibbar, kryddat med spansk peppar och flerstämmiga körer. Som en kringresande cirkus i en skandinavisk spaghettiwestern. Sundsvall är hemmaplan och naturligtvis är det på Pipeline som releasegigget och premiären för bandets nya musikvideo sker.

Lyssna!

APE, mer kända som APE RAPE ESCAPE kommer och blåser skallen av Sundsvallspubliken. Bandet är minst sagt rutinerat, med festivalspelningar på Pier Pressure, Arvikafestivalen och Millencolins 20års jubileum i ryggsäcken har man skaffat sig en riktigt stor och trogen skara fans, man lämnar nämligen aldrig någon besviken efter ett gig.
Musiken kan beskriva som en hybrid av REFUSED och THE HIVES med en mexikansk touch.
Tidigare nämnda The Hives har man dessutom turnerat med.

Lyssna!

RIDEAU är en rocknrollduo som involverar fem personer. En paradox kan tyckas men är likväl ett faktum. Dess musikaliska vision föddes ur askan av ett annat band. Den bärs av Gabriel Öberg råa och själfulla röst och Carl Magnus Palms bastanta gitarrspel. Det är historiens eko och framtidens oljud. Sånger om extas, nöd och död som kommer skaka om din själ och stilla ditt sinne. De har mutat in området mellan Queens of the stoneage och The Bronx och där bosatt sig med emigranter från landet Kvelertak. Bandets medlemmar har erfarenhet av turnerande, både i Sverige och Europa, med tidigare konstellationer och är nu hungriga på att komma ut och visa upp den välbevarade musikhemligheten för världen.

Lyssna!

Fler evenemang

Se alla evenemang