Bob Hund och Mares

  • 150:- för medlemmar / 250:- för icke medlemmar

”Kärleken till musiken är grundbulten till att de här människorna håller samman” sa Thomas Öberg i Bob Hund nyligen i en intervju i TV-programmet ”Dom kallar oss artister”.

Sommaren 2013 sålde Bob hund ut allt de ägde på auktion och har sedan dess bland annat gjort en kritikerrosad föreställning på Malmöopera, lånat The Arks instrument på Far i Hatten, intagit Skövde Kulturhus genom att bland annat spela live till världens bästa stumfilm, lanserat världens första biblioteks-öl, bjudit på Bob Hund filmfestival och bjudit in till öppet rep och konsert i Borås v.48.

Bob Hund bildades 1991 och har sedan dess blivit ett av de mest aktade banden på den svenska rockscenen.
”Sveriges bästa liveband” är en titel som Bob Hund ägt sedan starten och tack vare en aldrig sinande kreativitet har bandets status aldrig sjunkit. Med ständigt nya idéer och infall har bandets 10 albumsläpp alltid tagit nya steg i nya riktningar och den här gången leder riktningen mot Pipeline i Sundsvall.
Ingen konsert med Bob Hund är den andra lik och nu kan vi inte ens förutse vems instrument de kommer att spela på!

Den 25’e september spelar ett av landets största och mest älskade rockband på Pipeline i Sundsvall!

MARES:
Vårens stora virala fenomen är här för att stanna.

Mares är ett band bestående av fem artonåriga vänner från Uppsala. Det började med en föreläsning om hur man tar sig fram i musikbranschen. En räv i branschen, medlem i ett jazz-fusion-band, förklarade att de inte bara går att ladda upp sin låt på Spotify och tro att det ska funka.

Fem veckor senare har Mares första låt (uppladdad av dem själva på Spotify strax efter föreläsningen) och idag har denna låt över 3 miljoner streams.
Mares beskriver sig själva på sin Facebook-sida som ”Väldigt tribal, men tyvärr lite enformigt”.

Fler evenemang

Se alla evenemang